Anlayana çok şey anlatır.

Aşk acısı nasıl atlatılır; direkt olarak böyle birşey yok okumayı bırakabilirsiniz; Okumaya devam edenlerden iseniz eğer bunun sadece zamanla ilgili olduğunu bilmelisiniz söyleki, kolay bir süreç değil iki taraf içinde, gerçi sanırım hemcinsim bu konuda biraz daha hızlı atlatıyor sadece zaman olarak ama, nasıl mı biraz ayran gönüllü olduğumuz için örneğin 9 ay süre var ise standart aşk acısı süresinde erkek 7 ay da atlatıyor ama kadın 9 ayı yaşıyor, 9 ay nereden çıktı derseniz eğer sevmek ne kadar kalp işi derseniz deyin aslında beyin işi ve aklınıza ve gözünüze gelmeyen sevigiliyi ortalama 9 ay içinde kişiyi beyin unutmanızı sağlıyor bunu ben demiyorum isviçreli bilim adamları diyor. Aslında çok yazılacak durumlar var ama aşağıdaki resimler bu aşk acınızı daha hızlı atlatabilmeniz için güzel bir örnek veriyor. Şans tanıyıp önünüze bakmayı öğrenin hayat adil ve güzel değil onu iyi adil hale getirecek kişi sensin bunu unutmadan yap yapacaklarını.

Resimleri mutlaka inceleyin,











Unutmadan şunu ekleyeyim ister kadın olun ister erkek yeni şanslara olanak tanımadığınız sürece siz acı çekeceksiniz, çünkü eksi aşkınızı birileri öpmeye başlamıştır yada o başka birini öpmeye başlamıştır hayatı kolay yapabilecek tek kişi sadece ve sadece sizsiniz bunu unutmayın... Kendinize iyi bakın bye.

Hiç yorum yok:

Yorumunuz incelenip en kısa sürede eklenecektir. eğer eklenmezse de size neden eklenmediğini belirten bir açıklama yollanacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.