Kafa Dağıtmak ve Faydaları


Baya bir zamandır yazmıyorum bu yazımıda mersinde otogar da otobüs beklerken yazıyorum bilginize; Kafa dağıtmak bence  çok önemli, özellikle bilişim vb gibi iş yogunluğu olan sektörde çalışan kişiler için ( herkes içinde ) tatil yapmak değilde amaç sadece beyini var olan ortamdan biraz uzaklaştırmak yeni yol resimleri yeni insan yüzleri yeni mekanlar yeni durumlar vb gibi bir çok şeyi yapmanız bence önemli, çünkü bana göre beyin yeni şeyleri sürekli istiyor.
Çünkü beyin' e her sabah uyan benzer kıyafetleri giy yola çık işe git aynı yol aynı yüzler gör sonra o ortamdan mutluluk bekle bence saçma bir durum. Bu yüzden imkanınız ne olursa olsun aynı şehir aynı ilçe belki yan veya sevilen bir şehire imkanlar dahilinde mini bir seyahat inanın size o kadar iyi gelecek ki bu far edeceksiniz. Dediğim gibi bir bulunduğunuz ilin bir ilçesi yada üniv okuduğunuz il yada bulunduğunuz ile en yakın diğer ile sadece gidin seyahat edin hatta imkanlar var ise otobüs yerine tren yada otostop ( bu biraz tehlikeli ) vb ulaşım seçin bir öğle yemeği yiyin ve akşam evinize dönün o gün çok güzel geçtiğini rahatlığınızı beyniniz siz yatağa başınızı koyduğunuz anda bildirecek ve minik bir gülümse ile rahatladığınızı fark edeceksiniz.  Kısaca karalamalarımın yer aldığı bu site illla birilerinin okuması yada illa fayda görmesi için değil kendimi rahatlatmak ve bir şeyler yazabildiği mi kendime ispatlamak için. Blog yazın kimse okumasada yazılanları siz istediğiniz ve kendiniz için yazın. Kendinize iyi bakın...

Hiç yorum yok:

Yorumunuz incelenip en kısa sürede eklenecektir. eğer eklenmezse de size neden eklenmediğini belirten bir açıklama yollanacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.