Neden ??

Merhaba; kendimce geliştirdiğim ve çok uzun süre emek harcadığım ve elimden geldiğince' de devam edeceğim. Bu projem VMwareTV bu web sayfam ve video kanalı ile 2023 şubat ayı ile 2023 Temmuz ayları arasında ilgilenemedim. Sebebi ise ben Kahramanmaraş' lıyım ve ailem hala orada yaşıyor ve biliyorsunuz ki 6 Şubat günü yaşanan 10 şehir' i etkileyen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem ailemin oradan çıkarılması İstanbul' da misafir edilmesi oradaki süreçlerin bazen uzaktan bazen oraya gidilerek yapılması kafadaki ve hala kafada devam eden sorular ve sorunlar sebebi ile istemsiz bir araydı diyebilirim.

Akıldaki soru İstanbul' da yaşıyorum ve Kahramanmaraş depremini ailem ve depremin 2. günü sabahı orada görerek yaşadım. Sizce ne durumda bir akıl sağlığım var diyelim.

Ayrıca yeni gelişen durumda oldu yeni, bir kısa not defteri adı altında bir projem daha hayata geçti birazda o zaman çaldı diyebilirim. Bilmiyor iseniz adresi 1w2.net umarım buda abisi VMwareTV gibi büyür ve gelişir.

İyi bakın kendinize.

Hiç yorum yok:

Yorumunuz incelenip en kısa sürede eklenecektir. eğer eklenmezse de size neden eklenmediğini belirten bir açıklama yollanacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.