Kafam Bulanık


İnsan düşlediği güzel durum veya ne bilim olaylara neden çoğu hatta hiç bir zaman kavuşamaz bu bi test mi yoksa farklı bir durum mu bir çok kişiye göre farklı farklı açıklaması var bence. Kime göre bundada bir hayır var kime göre her zaman hep iyi şeyler kişinin başına gelmez yada az dua etmiştir yada sadece olmuyor der yada yine buda bir testtir.

Bence bu sadece alışagelmişlik bilemiyorum kafam dağınık yine yazmak istedim sadece. Söyle bakalım hayatımız boyunca hiç isteklerimiz gerçekleşmeyince artık bunu bir süre sonra kader deyip çabalamaktan veya bu istediğimiz durum ile ilgili gelişmeleri takip etmekten yada durumu uygun şekilde zorlamaktan vazgeçeriz enerjimiz mi biter yoksa artık önceki kadar istemiyor mu yuzdur bu güzel durumu yada buda yine olmayacak deyip alışagelmişlik yapıp çabuk mu vazgeçeriz. Bilemedim ben bilen varsa birileri bana mail yada yazıya yorum yaparak cevap versin.

Kafam bulanık ve artık yazmak bile istemiyorum bazen. Neyse kendinize iyi bakın hayat her zaman için güzel eğlenmeye bakın ve hayatı güzel yaşamaya devam edin bu enerjinizi kayıp etmeyin ha birde aklınızda olan durumu mutlaka dile getirin erteledikçe kendinize zarar veriyor bunu unutmayın. Zaman çok az arkadaşlar çok az.

Hiç yorum yok:

Yorumunuz incelenip en kısa sürede eklenecektir. eğer eklenmezse de size neden eklenmediğini belirten bir açıklama yollanacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.